Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Villámgyors szállítás diszkrét csomagolásban 1 munkanapon belül! 25.000 Ft felett ingyenes kiszállítás az egész ország területén!

Spermanövelő

Több sperma? Spermanövelő kapszulák, melyek segítenek!

Miért merül fel a férfiakban a több sperma iránti igény? 
A nagyobb mennyiségű sperma látványa rendkívül vonzó az együttlét során, a férfiak önbizalmát, férfiasságát növeli a sperma mennyisége, ami ezen felül az élvezetet is fokozza, ráadásul a termékenységre is pozitívan hat (hiszen a több ejakulátum az esetek többségében több ép és aktív spermiumot is jelent). 

A sperma mennyiség növelése a megfelelő vitaminokkal és gyógynövényi hatóanyagokkal könnyedén kivitelezhető. 

 

Ha elégedetlen vagy spermád mennyiségével, vagy egyszerűen csak szeretnél több sperma produkálásával kedvezni partnerednek, próbáld ki természetes hatóanyagú spermanövelő termékeinket! 

A gyógynövényi hatóanyagoknak köszönhetően termékeink biztonságosan, kellemetlen mellékhatások nélkül alkalmazhatók, ideálisak akár a termékenység fokozására is!

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

Spermanövelő kapszulák természetes hatóanyagokkal

Az életkor előrehaladtával jellemzően csökken a férfiak spermatermelődése, így 50 éves kor felett arra lehetsz figyelmes, hogy az orgazmus elérésekor kevesebb spermium távozik, mint korábban. 

Azonban a túl kevés sperma nem csak az 50+-os korosztályt érinti, a sperma termelésére genetikai tényezők is hatással vannak, de olyan hétköznapi okok is kiválthatják, mint például a dehidratáltság, vagy akár a magas izgalmi szint

A fentiek közül bármelyik is legyen a Te esetében a kevés sperma mögött meghúzódó ok, a megfelelő spermanövelő kapszula jó eséllyel segíthet a jobb spermatermelésben. 

Termékeink abban az esetben is tökéletesek, ha partnereddel a babatervezés időszakában vagytok. Spermanövelő termékeink jelentős része (mint például a Profertil, vagy a Fer14)  nem csak remek sperma mennyiség növelő, hanem abban is segít, hogy az ejakulátumban megtalálható spermiumok egészségesebbek és aktívabbak legyenek, így növelik a sikeres megtermékenyítés esélyét isMire számíthatsz a spermanövelő kapszulák alkalmazásával?

  • magömlésed erősebb lehet, nagyobb lökéssel jelentkezhet, amely a partner számára is növeli az élvezeti faktort
  • erekciód keményebb lehet
  • szexuális étvágyad megnövekedhet
  • a sperma mennyisége jelentősebbé válik
  • a spermiumok aktívabbak és egészségesebbek lehetnek, ezzel javulhat a termékenység
  • a spermatermelődés felgyorsul, így akár többszörös orgazmus során is képes leszel impozáns mennyiségű sperma produkálására.