Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Villámgyors szállítás diszkrét csomagolásban 1 munkanapon belül! 25.000 Ft felett ingyenes kiszállítás az egész ország területén!

Alkalmi késleltető szerek

Azonnali megoldást keresel a korai magömlés kezelésére?

Próbáld ki alkalmi késleltető termékeinket! 
Az alkalmi magömlést késleltetők akár már egyetlen kapszulával, azonnal képesek segíteni, hogy tovább bírd a szexet! 
A termékekben található növényi hatóanyagok gyors felszívódással segítenek, hogy péniszed kevésbé legyen érzékeny az érintésre, így tovább bírhatod az aktust, megnövelve az esélyét annak, hogy partnereddel együtt jussatok a csúcsra!

Rendezés:

Miért érdemes kipróbálnod az alkalmi késleltetőket?

Az alkalmi késleltetők segítségével nem kell hosszú kúrákat tartanod ahhoz, hogy elérd a késleltetett magömlést. Elegendő közvetlen az aktus előtt alkalmazni a termékeket és a hatás rövid időn belül jelentkezik. 
Kevés olyan dolog van egy férfi életében, ami annyira negatívan hatna az önbecsülésre és az önbizalomra, mint a túl korai magömlés. Ha túl gyorsan élvezel el, megfosztod partnered az orgazmustól, persze, ha kreatívak vagytok, tudjátok ezt még utólag orvosolni, de az már nem lesz olyan, mintha együtt élnétek át a gyönyört. 

A sorozatos túl korai elsülés nyomot hagy az önbizalmadon, stresszessé teszi az együttléteket, ami aztán csak tovább ront a helyzeteden. 

Ha nem szeretnél ebbe a hibába belecsúszni és tapasztaltál már korai elsülést, próbáld ki alkalmi késleltető termékeinket!

Kiknek ajánljuk az alkalmi késleltetőket?

Azoknak, akik bizonyos helyzetekben (például túlzott izgalmi állapotban) korai magömlést tapasztalnak, valamint azoknak, akik szeretnék a jelenlegi teljesítményüket tovább fokozni és maratoni ideig bírni az együttléteket, kitolva a magömlés idejét. 

 

Termékeink gyógynövények erejét alkalmazva segítenek, hogy tovább bírd a szexet. A gyógynövényi hatóanyagoknak köszönhetően alkalmazásuk biztonságos és kockázatoktól mentes.