Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A csomagfeladás szabadság miatt 06.11 - 06.21-között szünetel
A csomagfeladás szabadság miatt 06.11 - 06.21-között szünetel, köszönjük megértésüket!

Korai magömlés ellen

Tegyél a korai magömlés ellen természetes készítményekkel!

A korai magömlés problémája életkortól függetlenül jelentkezhet alkalmanként, vagy akár állandósult jelleggel is. Szerencsére olyan szexuális zavarról van szó, mely az esetek túlnyomó többségében természetes, gyógynövényi hatóanyagokkal is jól kezelhető.

Ha Te is tapasztaltad már magadon a korai magömlés tüneteit, ha esetenként, vagy gyakran előfordul, hogy a túl korán jelentkező ejakuláció miatt nem tudod partnerét a csúcsra juttatni, próbáld ki korai magömlés ellen alkalmazható termékeinket!

A webáruházunkban található magömlés késleltető étrend-kiegészítők minden esetben természetes hatóanyagokat tartalmaznak, olyan gyógynövényi összetevőket, melyekkel a ejakuláció eredményesen késleltethető, így az aktus tovább tart saját magad és partnered örömére!

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:
4

Delayxetine Oral Jelly - 7db

Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
8.490 Ft
1

EjaControl - 4db

76 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
7.900 Ft
1

Long Love - 4db

8 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
7.900 Ft
2

Pertinax 3in1 Plus - 4db

98 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
5.690 Ft
1

Redline - 60db

Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
12.450 Ft
3

XXL Powering Pro Delay For Men - 60 db

50 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
16.990 Ft

Pau Yuen Tong Balm

96 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
10.295 Ft

Rui Shen Oil - 3ml

32 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
13.490 Ft

Korai magömléssel küzdesz? Nem vagy egyedül ezzel a problémával!

Statisztikai adatok szerint a 17-60 év közötti férfiak nagyjából 20%-t érinti az idejekorán jelentkező ejakuláció problémája, így a korai magömlés a leggyakrabban előforduló szexuális zavar a férfiak körében.

 

Mit lehet tenni a korai magömlés ellen?

A korai magömlés hátterében számos ok meghúzódhat. Gyakori az okok között például a rossz maszturbációs beidegződés, az orgazmus rendszeres siettetése, mely főleg a tinédzser korra vezethető vissza.

Szintén gyakori ok továbbá a szorongás, a túlzott teljesítési kényszer, melyek közül az utóbbi főleg a friss kapcsolatokat érintheti.

A partnerek közötti feszültség, az önbizalomhiány, ritkább esetben különböző fizikai tényezők is negatívan hathatnak a szexuális teljesítményre.

Szerencsére azonban nagyon ritka az az eset, mikor a problémával orvoshoz kellene fordulni. A legtöbbször egy jól kiválasztott, minőségi magömlést késleltető vitamin, étrend-keigészítő is tökéletesen megteszi a hatását.

 

Kiknek ajánljuk a magömlést késleltető kapszulák alkalmazását?

A magömlést késleltető termékeket azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik alkalmi, vagy rendszeres jelleggel tapasztalnak orgazmust az aktus során még a behatolás előtt, vagy nagyon rövid idővel a behatolás után.

A korai magömlést tipikusan onnan ismerheted fel a legkönnyebben, hogy nem tudod a behatolással partnered a csúcsra juttatni, ugyanis túl korán éred el az orgazmust. Ebből jól látható, hogy a korai magömlés problémája nem csak a férfi számára kellemetlen, ugyanúgy érinti partnert is, aki az együttlét alkalmával kielégítetlenül marad.

A rendszeres kudarc pedig az érintett önbizalomhiányához vezet (amely tovább ront a helyzeten), valamint a párkapcsolatra is rányomja béllyegét.

A magömlés késleltető termékek azonban nem csak azok számára alkalmazhatók, akik problémát tapasztaltak ejakulációjuk kontrollálásában, hanem azok számára is tökéletesek, akik egyszerűen csak szeretnének hosszantartóbb együttléteket megélni. A magömlést késleltetők, egészséges férfiak esetében is képesek kitolni az orgazmus elérésének idejét, így alkalmazásukkal extra hosszan kényeztetheted partnered!

 

Hogyan működnek, mit tartalmaznak a késleltető kapszulák?

A korai magömlés elleni termékek között találhatsz alkalmi és kúraszerűen alkalmazható termékeket. Az alkalmi termékeket közvetlenül az aktus előtt kell alkalmazni ahhoz, hogy optimálisan kifejtsék hatásukat. Ezzel szemben a kúraszerű termékek rendszeres (napi) alkalmazás mellett fejtenek ki hosszantartó, stabil hatást.

A tabletták olyan gyógynövényi hatóanyagokat tartalamaznak, melyeket a népi gyógyászat már több száz, olykor több ezer éve alkalmaz hasonló problémák kezelésére. A késleltetők hatékonyságukat annak köszönhetik, hogy ezek a speciális gyógynövényi hatóanyagok koncentráltan találhatók meg bennük. Így az alkalmazás során pontosan ott és arra hatnak, amire az érintett alkalmazza őket.

Ha szeretnéd visszanyerni a kontrollt magömlésed felett, ha szeretnéd újra Te irányítani a hálószobai történéseket, próbáld ki természetes ejakuláció késleltető termékeinket!

Webáruházunk oldalán minden termék gyógynövényi hatóanyagoakt tartalmazó, étrend-keigészítő minőségű termék. Kapszuláink gyógyszer hatóanyagoktól mentesek, így az alkalmazás során nem kell váratlan, kellemetlen mellékhatásoktól tartanod. Termékeink az OÉTI által bevizsgált és jóváhagyott termékek, így alkalmazásukkal jó eséllyel tehetsz a korai magömlés ellen!