Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Villámgyors szállítás diszkrét csomagolásban 1 munkanapon belül! 25.000 Ft felett ingyenes kiszállítás az egész ország területén!

Ekkora az átlagos pénisz méret

Ekkora az átlagos pénisz méret

A legtöbb férfit foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon mekkora az átlagos pénisz méret?

Az ő férfiassága vajon belefér az átlagba, vagy túl kicsi, esetleg éppen ellenkezőleg, méltán büszkélkedhet méreteivel?

Van egyáltalán olyan, hogy túl kicsi pénisz, vagy túl nagy farok a kielégítő szexhez?

Számít a méret?

Lehet tenni valamit a pénisz növelése érdekében?

Cikkünkben a fenti kérdésekre mind választ adunk! Kezdjük is az elején…

Mekkora az átlagos pénisz méret?

átlagos pénisz méret

 

Az átlagos pénisz méret a statisztikák szerint ernyedt állapotban 9,16 centiméter, míg erekció esetén 13 centiméter. Tudjuk azonban, hogy nem csak a hossz számít, így a vastagságra is van ám értékünk: az átlagos pénisz kerülete erekció esetén 11, míg ernyedt állapotban 9 centiméter. Ezek a méretek az egész világot lefedő kutatás eredményeként születtek. Egyes országokban némileg eltérhetnek az átlagértékek.

A felmérések azt is elárulják, hogy bár rengeteg férfi szorong a pénisz mérete miatt, valójában csupán a férfi társadalom 2,3 %-a rendelkezik az átlagosnál szembetűnően kisebb pénisszel és nagyjából ugyanennyien szembetűnően nagy pénisszel. (A kutatás eredményét a BJU International urológiai folyóirat tette közzé.)

 

Mikor beszélhetünk kis péniszről?

Az egészen aprónak tekinthető pénisznek hivatalos elnevezése is van: mikropénisz. Mikropénisznek nevezzük azt a péniszt, amelyik az átlag mérettől 2,5-szörös arányban tér el. Ilyen esetben a pénisz ernyedt és merev állapota között nem több mint 3 cm különbség van. A mikropénisz funkcióját tekintve teljesen normálisan működik. Kialakulása mögött veleszületett tulajdonságok, urológiai, vagy hormonális elváltozások állhatnak. A mikropénisz előfordulási aránya rendkívül alacsony.

A fenti számok valószínűleg az olvasók többsége számára megnyugtatóan hatnak. Ha te azonban nem tartozol közéjük, ha úgy találod, hogy péniszed kisebb az átlagnál, vagy éppen hogy átlagos, de szeretnél növelni rajta, érdemes tovább folytatnod az olvasást.

 

Mit gondolnak a nők az ideális méretről?

A nőket megkérdezve gyakran hallhatjuk, hogy nem a méret a lényeg. És valóban egy közvéleménykutatás során a nők többsége arról számolt be, hogy ha egy férfi elég ügyes az ágyban, a méret nem okoz problémát.
A valóság persze ennél azért kicsit árnyaltabb.

Ahhoz, hogy hüvelyi együttlét során létrejöjjön az orgazmus, megfelelő stimulálásra van szükség. Ehhez az kell, hogy a pénisz minél jobban kitöltse a hüvelyt, hogy a ritmikus ringatózás során létrejött surlódással ingerelni tudja azt. Ha a pénisz túl kicsi (vagy akár csak az adott hüvely tágasságához mérten nem elég nagy a pénisz), akkor képtelen kiváltani azt a stimulációt, ami az orgazmus elengedhetetlen.
Persze igaz, hogy a méret nem minden, hiszen az a férfi, amelyik túl kicsi pénisszel rendelkezik, felvértezheti magát igen magas szintű tudással és rutinnal az orális szex, vagy a csikló izgatása terén, hiszen nem csak hüvelyi úton lehet orgazmust elérni.

Szerencsére azonban, a megfelelő módszerekkel és eszközökkel túl kicsi pénisz esetén is kielégítő lehet a hüvelyi behatolás. Máris ismertetjük, hogyan.

 

Pénisz méret növelése

Nagyobb pénisz, de hogyan?

Mára már van megoldás a pénisz méret kérdésére… ha túl kicsi, az alábbi eszközökkel és módszerekkel jó eséllyel növelhetsz férfiasságodon.

1.) Pénisznövelők

A pénisz mérete valójában kizárólag az együttlét során számít, tehát a lényeg, hogy merev állapotán elérd a kívánt és szükséges méretet. Ha tehát sikerül erősebb erekciót elérned, ha sikerül több vért juttatnod a pénisz véredényeibe, annak kerülete és hossza is nagyobb lehet míg fennáll az erekció. Erre ma már remek növényi pénisznövelők léteznek, melyek olyan speciális gyógynövényi összetevőket tartalmaznak, amelyek képesek fokozni a pénisz vérellátottságát, azaz segítenek, hogy a pénisz a magömlésig a megszokottnál nagyobb méretű legyen.

2.) Péniszpumpa

A péniszpumpa használata gyakorlatilag ugyanazt eredményezi, mint amit a pénisznövelő étrendkiegészítők, azzal a különbséggel, hogy míg azokat elegendő bevenni, addig a pumpával bizony „dolgozni” kell. A péniszpumpa vákuum segítségével segíti a merevedés elérését és a péniszt is jó eséllyel megnövelheti. A pumpával akár tartós eredmény is elérhető lehet, ehhez azonban rendszeres alkalmazásra van szükség. Hatékonysága nem bizonyított, a nem megfelelő használat pedig sérülésekhez vezethet, ezért mindenképp elővigyázatosságra intünk.

3.) Péniszköpeny

A péniszköpeny egy olyan apró kis eszköz, amit köpenyszerűen kell a péniszre helyezni. A kis kiegészítő így önmaga lesz a pénisz toldása, tehát gyakorlatilag nem magát a péniszt növeli, de jól kiegészítheti azt, hogy szex közben a behatolás intenzívebb élményt kelthessen. Péniszköpenyt szexshopokból tudsz beszerezni.

A fenti megoldásokon túl léteznek egyéb módszerek is a pénisz növelésére, ilyenek például a különböző műtéti eljárások melyekkel, impantátum helyezhető a hímvesszőbe a nagyobb méret eléréséért, ám ez az invazív megoldás csak rendkívül indokolt esetben javasolt.

A nagyobb pénisz méret eléréséért tehát akár te magad is könnyen tehetsz biztonságos módszerekkel, a legkönnyebben és kockázatmentesen pénisznövelő étrendkiegészítőket alkalmazva. Ha biztosra szeretnél menni, böngéssz top pénisznövelő termékeink között!


Fontos azonban, hogy attól függetlenül, hogy pénisz méret terén éppen hogy állsz, tudj pozitívan viszonyulni magadhoz.
Gondolj arra, hogy:

  1. Számos módon kompenzálható a kis pénisz, egy kis extra kedvességgel, extra figyelmességgel, vagy egy kis plusz tudással, spéci technikával mondjuk az orális szex terén.
  2. Szentelj nagyobb figyelmet arra, hogy külsőd egyéb vonásaival elégedett legyél. Sportolj, étkezz egészségesen, nincs szexibb egy nő számára, mint egy magabiztos férfi.
  3. Ne hasonlítsd magad pornószínészekhez, ők nem az átlagot képviselik, ráadásul hidd el, megvan a módja annak, hogy a megfelelő világítással és kameraszöggel a hímvessző is nagyobbnak tűnjön.

 

Látogassa meg a Potencianovelok.eu webüzletet a ShopManian